Kısa Fıkralar
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Kısa Fıkralar
Sen Türksün Demi ?
Fransız, İngiliz ve bir Türk bi uçak kazasında ölüp cehenneme gitmişler. Bizimki içeriye bir göz atıp terlemeye başlayınca yeni gelenleri karşılayan zebaniye dönüp merakla:
- Abi sizin işinizde zor valla! Nasıl ısıtıyosunuz burayı!
Zebani bizimkinin yüzüne bakıp şöyle demiş:
- Türksün sen dimi?
Microcerrahi
Teksaslı üç cerrah golf oynarken yaptıkları başarılı operasyonlardan bahsediyorlarmış.
Birincisi başlamış:
- Teksas'taki en iyi cerrah benim. Hastam olan konser piyanisti bir kazada yedi parmağını kaybetmişti, ben ameliyatla yeniden diktim, sekiz ay sonra İngiltere kraliçesine özel konser verdi.
Diğeri atlamış:
- O da birşey mi? Genç bir adam kazada her iki bacağını ve kolunu kaybetmişti, ben yeniden monte ettim, iki yil sonra olimpiyatlarda
atletizmde altın madalya kazandı.
Üçüncüsü başlamış:
- Beyler, sizler daha amatörsünüz. Birkaç yıl önce kokain ve alkol ile kafayı çekmiş bir kovboy atını saatte 120 km hızla giden trenin üzerine sürmüştü. Kazadan çalışmam için arta kalanlar sadece atın götü ve kovboyun şapkası idi.
- Eeeee Hocam...Peki şimdi ne oldu ?
- Şimdi kendisi ABD başkanı.
Ayı neye basıpta düşüyor
Adamın biri eski bir macerasını kahvede arkadaşlarına anlatıyordu.Macera şöyleydi:
-"Ben dağa çıkmıştım.Önüme bir anda kocaman bir ayı çıktı.Ben kaçmaya başladım.Ayı beni kovalıyor ve bana daha çok yaklaşıyordu.Ayı tam pençeyi yapıştırcak ,kayıp düşüyordu.Bu 2-3 kez oldu böyle."
Kahve de oturan adamlardan biri şöyle dedi:
"Abi ben olsam altıma yapardım.
Adam cevap verir.
-"Lan ayıoğlu ayı, ayı neye basıpta düşüyor sanıyorsun!!!"
Yam yyam
Afrikada düşen uçaktan sağ kurtulan adam nereye gideceğini bilmeden sağa sola bakıyordu. Derken kendisine yaklaşan afrikalı kabileyi gördü. Kendi kendine ayvayı yedik dedi. Tam o sırada ak sakallı bir dede belirdi ve hayır evladım korkma ayvayı yemedin şu mızrağı al en önlerindeki süslü elbiseli adamın tam kalbine sapla. Adam denileni yaptı.
İhtiyar ona bakıp güldü
'Şimdi ayvayı yedin işte!'
Trennnnnn
Bir gün 7 avcı ava giderler. Önlerine bir tavşan deliği çıkar.
İçlerinden bir tanesi: Yatın arkadaşlar der.
Yatarlar ve vururlar.
Biraz sonra önlerine bir tilki deliği çıkar.
Yine bir tanesi: Yatın arkadaşlar der.
Yatarlar ve vururlar.
Biraz sonra yine bir ayı deliği çıkar.
Yatarlar ve vururlar.
Daha sonra yine bir delik çıkar.
Yine bir tanesi: Arkadaşlar ben bunun ne deliği olduğunu bilemedim der.
Ertesi gün gazetelerde ne yazar?!
Bir tünelin girişinde 7 avcıya tren çarptı.
Fransız, İngiliz ve bir Türk bi uçak kazasında ölüp cehenneme gitmişler. Bizimki içeriye bir göz atıp terlemeye başlayınca yeni gelenleri karşılayan zebaniye dönüp merakla:
- Abi sizin işinizde zor valla! Nasıl ısıtıyosunuz burayı!
Zebani bizimkinin yüzüne bakıp şöyle demiş:
- Türksün sen dimi?
Microcerrahi
Teksaslı üç cerrah golf oynarken yaptıkları başarılı operasyonlardan bahsediyorlarmış.
Birincisi başlamış:
- Teksas'taki en iyi cerrah benim. Hastam olan konser piyanisti bir kazada yedi parmağını kaybetmişti, ben ameliyatla yeniden diktim, sekiz ay sonra İngiltere kraliçesine özel konser verdi.
Diğeri atlamış:
- O da birşey mi? Genç bir adam kazada her iki bacağını ve kolunu kaybetmişti, ben yeniden monte ettim, iki yil sonra olimpiyatlarda
atletizmde altın madalya kazandı.
Üçüncüsü başlamış:
- Beyler, sizler daha amatörsünüz. Birkaç yıl önce kokain ve alkol ile kafayı çekmiş bir kovboy atını saatte 120 km hızla giden trenin üzerine sürmüştü. Kazadan çalışmam için arta kalanlar sadece atın götü ve kovboyun şapkası idi.
- Eeeee Hocam...Peki şimdi ne oldu ?
- Şimdi kendisi ABD başkanı.
Ayı neye basıpta düşüyor
Adamın biri eski bir macerasını kahvede arkadaşlarına anlatıyordu.Macera şöyleydi:
-"Ben dağa çıkmıştım.Önüme bir anda kocaman bir ayı çıktı.Ben kaçmaya başladım.Ayı beni kovalıyor ve bana daha çok yaklaşıyordu.Ayı tam pençeyi yapıştırcak ,kayıp düşüyordu.Bu 2-3 kez oldu böyle."
Kahve de oturan adamlardan biri şöyle dedi:
"Abi ben olsam altıma yapardım.
Adam cevap verir.
-"Lan ayıoğlu ayı, ayı neye basıpta düşüyor sanıyorsun!!!"
Yam yyam
Afrikada düşen uçaktan sağ kurtulan adam nereye gideceğini bilmeden sağa sola bakıyordu. Derken kendisine yaklaşan afrikalı kabileyi gördü. Kendi kendine ayvayı yedik dedi. Tam o sırada ak sakallı bir dede belirdi ve hayır evladım korkma ayvayı yemedin şu mızrağı al en önlerindeki süslü elbiseli adamın tam kalbine sapla. Adam denileni yaptı.
İhtiyar ona bakıp güldü
'Şimdi ayvayı yedin işte!'
Trennnnnn
Bir gün 7 avcı ava giderler. Önlerine bir tavşan deliği çıkar.
Yatarlar ve vururlar.
Biraz sonra önlerine bir tilki deliği çıkar.
Yine bir tanesi: Yatın arkadaşlar der.
Yatarlar ve vururlar.
Biraz sonra yine bir ayı deliği çıkar.
Yatarlar ve vururlar.
Daha sonra yine bir delik çıkar.
Yine bir tanesi: Arkadaşlar ben bunun ne deliği olduğunu bilemedim der.
Ertesi gün gazetelerde ne yazar?!
Bir tünelin girişinde 7 avcıya tren çarptı.
DeliDolu123- Mesaj Sayısı : 23
Geri: Kısa Fıkralar
Güzel bu da yaa baya bir güzelmiş
WahseTR- Mesaj Sayısı : 150
hay allahım ya yoruma ne komik haha
WahseTR- Mesaj Sayısı : 150
1 kere o öle denmez
beğendim valla komikmiş yada
buda komikmiş
diyebilirsin.