Deneme-Bir Kaç Satır Yazdım
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Deneme-Bir Kaç Satır Yazdım
Deneme yazmak gibi bir niyetim yok sadece bir kaç satır yazmak geldi içimden okadar.okuyup yorum yapanlardan da okumayıp es geçenlerden de Allah razı olsun.Ben hayat denen bu yalan ve bir okadar da fani olan dünyayı az çok tanımış bir kardeşiniz olarak yazıyorum bu satıları.Gerçekten hayat öyle bir bulmacaki hem kolay hemde zor.anlamak isteyenler için çok kolay bir bulmaca ama gününü gün edip,nerde akşam nerde sabah olduğu belli değil,hangi kızın peşinde yahut hangi erkeğin kollarında belli olmayanlar için çok zor bir bulmaca.aslında herkes farkında,bir gün herkes için senaryonun bitipte o vazgeçilmez yazısı olan SON...çoğu kişi bunu anlamak istemez neden mi? huzuru kaçmasından ve boş yaşayış peşinde olduğunun kendide farkına varmasından.ben 20 yaşına doğru yol almış giden günahkar bir kul ve sizlere acizane bir mü'min olan kardeşinizim.Bu yaşıma kadar günlerin nasıl geçtini hiç anlamış değilim yani su gibi bir ömrün içinde,bir oyana bir buyana acemi denizci gibi ilerliyorum ne zman karaya vuracağım sa meçhul.Hayat denen bu sınav dünyasının kendini kaybetmiş enayilerinden yada ziyanda olarından olmayalım,yaşadığımız her gün için aldığımız HER NEFES için Allaha şükredelim.bu dünyaya direk olan kimseyi görmedim suana kadar onun için herşeyi para kazanmak ve saltanat kurmak için yapmayalım.veren ELBET bir gün bu emanet canı bizi sormadan alacaktır işte o zman ne şanın kalır sana ne malın nede yaptıkların.öldüğünde ise sadece amelin ve niyetlerindir senin...
YÜCE MEVLAM cümlemizi anlayıp yaşayacağı ve sonunda kaybedenlerden olmayıp kurtuluşa eren kullarından eylesin...(amin)
YÜCE MEVLAM cümlemizi anlayıp yaşayacağı ve sonunda kaybedenlerden olmayıp kurtuluşa eren kullarından eylesin...(amin)
WahseTR- Mesaj Sayısı : 150
Geri: Deneme-Bir Kaç Satır Yazdım
İyi ki birkaç satır yazmışsın birde 10 satır yazsaydın sığmazdı foruma
DeliDolu123- Mesaj Sayısı : 23
Geri: Deneme-Bir Kaç Satır Yazdım
Ya aklıma gelenleri döktüm sayfaya yahu abartma sende
WahseTR- Mesaj Sayısı : 150
1 sayfadaki 1 sayfası